facebook script
Naslovna O nama Pupillam

Pupillam

Pupillam Poliklinika je zdravstvena ustanova iz Zadra u kojoj radi više od 50 liječnika vrhunskih subspecijalista iz Zadra i Zagreba iz područja: radiologije (ultrazvuk i Magnetska rezonancija), gastroenterologije, kardiologije, pulmologije, endokrinologije, hematologije, otorinolaringologije, ortopedije, neurologije, urologije, kirurgije, anesteziologije, fizijatrije, dermatologije i ginekologije.

Započela je s radom 2019.g. s četiri ambulante da bi se u listopadu 2022.g. preselila u novi, veći prostor s 11 ambulanti na adresi Ante Starčevića 3, uz autobusni kolodvor Zadar (između McDonaldsa i Konzuma). Na novoj lokaciji koja je dobro vidljiva i praktički se nalazi u centru grada, moguće je jednostavno i besplatno parkirati ispred zgrade u svakom trenutku.

Pupillam Nova je naša ordinacija medicine rada i sporta koja radi na adresi Katarine Zrinski 1 D, Zadar.

Liječnici specijalisti i medicinske sestre, koji imaju veliko iskustvo, pregledavaju pacijente na novim dijagnostičkim uređajima najviše klase: Magnetska rezonancija, ultrazvučni aparati, gastroskop, kolonoskop, video fibroskop za preglede uha, grla i nosa, cistoskop, dermatoskener za madeže, ergometrija, ortoreter, spirometar, holteri za EKG i tlak, itd.

Od simptoma i zdravstvenih problema do odgovora i rješenja u roku od nekoliko sati ili dana – u Pupillam Poliklinici.

Pošalji upit
Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
© Pupillam - Sva prava pridržana
|
Izrada web stranica - Fer Projekt