facebook script
Naslovna O nama Što kažu naši pacijenti

Što kažu naši pacijenti

Sve pohvale cijelom timu! Posebno doktoru Jurinu koji me oduševio! Pedantan, susretljiv i dao mi je veliku podršku! Bravo!

Google recenzija

Ingrid Štulić

Hvala cijelom osoblju poliklinike na usluzi. Od ulazka u čekaonu, pregleda, konzultacije, MR, sve je obavljeno brzo i profesionalno. Hvala cijelom timu. Posebno se zahvaljujem MR tehničaru koji je bio strpljiv i divan. Hvala

Google recenzija

Ivana Pocina

Sve preporuke za doktoricu Maju Grgec Dragičević.Komunikacija,pristup prema pacijentu,rad…sve za čistu 10!!! I ostalo osoblje je također jako ljubazno.Preporuka svakako.Hvala još jednom DOKTORICE!!!🤗🤗🤗

Google recenzija

Barbara Puljić

Bio sam u Pupillamu, kod dr Kasun Domagoja, i to nekoliko puta. Njegov pristup i stručnost, kao i ljubazne i pristupačne medicinske sestre su za svaku pohvalu. Zbog toga su mi praktički bezbolno i brzo prošli ti neugodni trenutci za vrijeme pregleda. Srećom, sve je prošlo bez teških dijagnoza. Sada u Pupillam idem samo na redovne kontrole. Najbolje kad nikad ne trebaš ni doktora ni ambulantu. Ali ako baš moraš ili želiš preglede da bi na vrijeme spriječio bolest, Pupillam poliklinika je dobar izbor.

Neno Belan

Moj dojam je i više nego odličan! Ne želim si doktore ni preglede, al ako do njih dođe, bit će mi drago ponovo se obratiti Pupillamu. Hvala od srca!

Tomislav Zorić

Dr.Željko Tolić fantastičan: detaljan, smiren i ljubazan, definitivno pozitivno iskustvo. Ova petica je za njega.

Ivana

Prvo da naglasim poliklinika ima dobar pristup za invalide nalaze se u prizemlju, jedna stepenica nije problem jer su sestre ljubazne i spremne pomoći. Radio sam ultrazvuk abdomena kod dr. Zvonimira Matasa i jako sam zadovoljan, razgovorom, pregledom i savjetima. Ugodnon sam iznenađen gestom osoblja, doktora i sestara nakon pregleda i ovim im putem zahvaljujem! Pristojno, profesionalno i stručno svakako preporučujem!

Marko Grzunov

U poliklinici smo suprug i ja obavili internistički pregled kod prim. Dr. Turčinov Jadranka koji uz svoje veliko znanje i iskustvo ima i ljudski pristup. Svaka pohvala i endokrinologici poliklinike, dr. Fišić kod koje ćemo isto ostati i u budućnosti pacijenti. Poliklinika ima tri sestre koje od naručivanje pa do izlaza imaju osmjeh na licu, pošale se ispod maski i zaista se trude da u vrijeme narudžbe i uđemo. Svakako preporučam iz srca ustanovu jer uz stručnost i osmijeh imaju i zaista pristojne cijene.

Leonida Kete Šestak

Osoblje klinike je ljubazno i profesionalno. Imala sam tretman dostojan kraljice i to bez pretjerivanja. U ultra kratkom roku učinili su nemoguće.... i zato im se neću moći dovoljno zahvaliti! U svakom slučaju, najbolji tim do sada, poprilično su me "zadužili". Preporučam kliniku!!

Anita Čelić
© Pupillam - Sva prava pridržana
|
Izrada web stranica - Fer Projekt