facebook script
Naslovna Usluga Audiometrija – ispitivanje sluha

Audiometrija – ispitivanje sluha

Kad postoji sumnja na gubitak sluha vjerojatno će vam trebati test koji se zove audiogram.

Da biste napravili test morate staviti slušalice u posebnoj izoliranoj prostoriji. Zatim specijalizirana medicinska sestra pušta zvukove na jedno po jedno uho i traži od vas da pokažete kada čujete zvukove. Ovaj test će pokazati koju vrstu gubitka sluha imate, koliko je ozbiljan i jesu li oba uha zahvaćena na isti način. Nalaz audiograma će pogledati i interpretirati specijalista za uho (otorinolaringolog - audiolog). O nalazu i o ostalim simptomima i drugim nalazima (pregled otoskopom, klinički pregled, Magnetska rezonanca mozga, itd.) će ovisiti daljnje preporuke i savjeti tj. liječenje.

Ovdje prikazani uzroci bolesti, simptomi i medicinske procedure su obično povezani s naslovnom temom. Porazgovarajte sa svojim liječnikom ili drugim zdravstvenim djelatnikom da biste dobili točnu dijagnozu i objašnjenje procedura i njihovih komplikacija.

Ove generalizirane informacije ograničeni su sažetak informacija o dijagnozi, liječenju i/ili lijekovima. Nisu zamišljene kao sveobuhvatne i trebale bi se koristiti isključivo kao alat za pomoć u razumijevanju i/ili procjeni potencijalnih dijagnostičkih mogućnosti i mogućnosti liječenja. Ovdje nisu uključene sve informacije o stanjima, tretmanima, lijekovima, nuspojavama ili rizicima koji se mogu odnositi na određenog pacijenta. Nisu namijenjene da budu medicinski savjet ili zamjena za medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje koje određuje liječnik ili drugi zdravstveni djelatnik na temelju pregleda i procjene specifičnih i jedinstvenih okolnosti pacijenta. Pacijenti moraju razgovarati s liječnikom ili drugim pružateljem zdravstvenih usluga zbog potpune informacije o svom zdravlju, medicinskim pitanjima i mogućnostima liječenja, uključujući sve rizike ili dobrobiti u vezi s upotrebom lijekova. Ove informacije ne predstavljaju nikakve postupke, tretmane ili lijekove kao sigurne, učinkovite ili odobrene za liječenje određenog pacijenta. Pupillam Poliklinika, Pupillam doo za zdravstvene djelatnosti i Pupillam Nova se odriču bilo kakvog jamstva ili odgovornosti u vezi s ovim informacijama ili njihovom upotrebom. Korištenje ovih informacija regulirano je Uvjetima korištenja, dostupnima na Uvjeti korištenja - ugovor za korisnike web-a s Pupillam Poliklinika

Pošalji upit
Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
Povezani simptomi i bolesti
© Pupillam - Sva prava pridržana
|
Izrada web stranica - Fer Projekt