facebook script
Naslovna Usluga Estetska medicina

Estetska medicina

Usluge iz područja estetske medicine koje nudimo su:

Hijaluronski fileri

U našoj koži nalazi se hijaluronska kiselina, odgovorna za vlažnost i tonus kože. S godinama se njena količina u organizmu smanjuje što utječe na izgled kože. Manjak se može nadomjestiti hijaluronskim filerima. Traju od 6 do 12 mjeseci, biokompatibilni su pa ne izazivaju alergijske reakcije.

Pomoću filera popunjavamo bore, povećavamo usnice, ublažujemo podočnjake, oblikujemo liniju čeljusti, punimo jagodice te pomlađujemo vrat, dekolte i ruke.

Sam tretman traje od pola sata do 60 minuta, a nakon završetka pacijent se može odmah vratiti svakodnevnim obvezama. Tijekom sljedeća dva dana preporučuje se izbjegavati odlazak u saunu, intenzivno vježbanje i izlaganje suncu.

Botox

Botox je neuromuskularni blokator, a u medicinske svrhe koristi se već jako dugo. Na polju estetske medicine koristi se za uklanjanje i prevenciju bora, podizanje kuteva usana, podizanje obrva, tretiranje škripanja zuba te prekomjernog znojenja.

Tretman traje kratko te se nakon njega pacijent odmah može vratiti svojim obvezama. Tretirani mišići mogu se slobodno koristiti no u prva 24 h treba ne smije se područje u koje je apliciran botox trljati niti pritiskati, a tijekom prva tri do četiri sata treba izbjegavati ležeći položaj.

Mezoterapija

Ovim tretmanom koži se vraćaju elastičnost, tonus i sjaj tako da se u površinski sloj kože apliciraju vitamini, minerali, peptidi i hijaluronska kiselina.

Vršimo mezoterapiju PRP-om (vlastita plazma), apliciramo skinboostere te Profhilo, izuzetno visoki koncentrat hijalurona.

Lipoliza

Riječ je o nekirurškoj metodi uklanjanja masnih naslaga, idealna za uklanjanje s dijelova tijela gdje se isto teško postiže dijetom i vježbanjem. U željeno područje ubrizgava se lipolitik, postupak je gotovo bezbolan te traje do 50 minuta. Postupak se može ponavljati dok se ne postigne željeni rezultat.

ZO Skin Health

Poznati američki dermatolog dr. Zein Obagi osmislio je i razvio najbolju medicinsku kozmetiku. Obavljamo pregled Vaše kože te izdajemo recepte za potrebne proizvode ovog proizvođača.

Ovdje prikazani uzroci bolesti, simptomi i medicinske procedure su obično povezani s naslovnom temom. Porazgovarajte sa svojim liječnikom ili drugim zdravstvenim djelatnikom da biste dobili točnu dijagnozu i objašnjenje procedura i njihovih komplikacija.

Ove generalizirane informacije ograničeni su sažetak informacija o dijagnozi, liječenju i/ili lijekovima. Nisu zamišljene kao sveobuhvatne i trebale bi se koristiti isključivo kao alat za pomoć u razumijevanju i/ili procjeni potencijalnih dijagnostičkih mogućnosti i mogućnosti liječenja. Ovdje nisu uključene sve informacije o stanjima, tretmanima, lijekovima, nuspojavama ili rizicima koji se mogu odnositi na određenog pacijenta. Nisu namijenjene da budu medicinski savjet ili zamjena za medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje koje određuje liječnik ili drugi zdravstveni djelatnik na temelju pregleda i procjene specifičnih i jedinstvenih okolnosti pacijenta. Pacijenti moraju razgovarati s liječnikom ili drugim pružateljem zdravstvenih usluga zbog potpune informacije o svom zdravlju, medicinskim pitanjima i mogućnostima liječenja, uključujući sve rizike ili dobrobiti u vezi s upotrebom lijekova. Ove informacije ne predstavljaju nikakve postupke, tretmane ili lijekove kao sigurne, učinkovite ili odobrene za liječenje određenog pacijenta. Pupillam Poliklinika, Pupillam doo za zdravstvene djelatnosti i Pupillam Nova se odriču bilo kakvog jamstva ili odgovornosti u vezi s ovim informacijama ili njihovom upotrebom. Korištenje ovih informacija regulirano je Uvjetima korištenja, dostupnima na Uvjeti korištenja - ugovor za korisnike web-a s Pupillam Poliklinika

Upoznajte naš tim iskusnih i priznatih liječnika specijalista i subspecijalista.

Pošalji upit
Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
Povezani simptomi i bolesti
© Pupillam - Sva prava pridržana
|
Izrada web stranica - Fer Projekt