facebook script
Naslovna Uvjeti korištenja - ugovor za korisnike weba s Pupillam Poliklinika

Uvjeti korištenja - ugovor za korisnike weba s Pupillam Poliklinika

ZA KORISNIKE KOJI NISU ZDRAVSTVENI DJELATNICI ILI PRUŽATELJI ZDRAVSTVENIH USLUGA PRIMJENJUJU SE SLJEDEĆI UVJETI KORIŠTENJA:

MOLIMO VAS, PAŽLJIVO PROČITAJTE SLJEDEĆE UVJETE KORIŠTENJA ("UGOVOR") PRIJE PRIHVAĆANJA. OVO JE PRAVNI UGOVOR IZMEĐU Pupillam Poliklinike (Pupillam) I POJEDINCA ILI PRAVNE OSOBE KOJI KORISTE BILO KAKVU BAZU PODATAKA, SOFTVER, MOBILNE APLIKACIJE, SADRŽAJ, PODATKE, MATERIJALE, DOKUMENTACIJU, INFORMACIJE, USLUGE ILI WEB MJESTA KOJE JE IZRADIO, OBJAVIO ILI JE U VLASNIŠTVU Pupillama ("INFORMATIVNI SADRŽAJ ZA PACIJENTE"). PRISTUPANJEM ILI KORIŠTENJEM OVOG SADRŽAJA, PRIHVAĆATE SVE ODREDBE I UVJETE OVOG UGOVORA I PRISTAJETE BITI OBVEZANI OVIM UGOVOROM. AKO NE PRIHVAĆATE UVJETE OVOG UGOVORA, NIJE DOPUŠTENO KORISTITI SADRŽAJ NAMJENJEN EDUKACIJI PACIJENATA.

1. VLASNIŠTVO: informativni sadržaj za pacijente, uključujući bez ograničenja sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva u njemu, jedino su i isključivo vlasništvo Pupillam. Prihvaćanjem ovog Ugovora ne postajete vlasnik informativnog sadržaja za pacijente, ali ga imate pravo koristiti samo u skladu s ovim Ugovorom.

2. NEMA MEDICINSKIH SAVJETA: Pupillam Poliklinika je pružatelj zdravstvenih usluga, ali informativni sadržaj za pacijente na web stranici Pupillam.hr nije namijenjen pružanju medicinskih savjeta, dijagnoza ili liječenja kao zamjenu za procjenu pojedinačnog pacijenta na temelju procjene svakog pacijenta od strane kvalificiranog pružatelja zdravstvene skrbi, uključujući čimbenike jedinstvene za takvog pacijenta. Informativni sadržaj za pacijente namijenjen je i predstavljen samo za opće, obrazovne svrhe i nitko se ne bi smio oslanjati na njega niti ga tumačiti tako da ukazuje na to da je uporaba lijeka ili liječenja sigurna, prikladna ili učinkovita za određenog pojedinca. Informativni sadržaj za pacijente nije sveobuhvatan i ne pokriva sve načine upotrebe, mjere opreza, nuspojave, upozorenja i interakcije povezane s lijekovima ili tretmanima. Informativni sadržaj za pacijente se ne može odnositi na bilo koje specifično zdravstveno stanje. Informativni sadržaj za pacijente primjenjiv je samo za korištenje u Republici Hrvatskoj i nazive farmaceutskih proizvoda koji su legalno dostupni u RH. Informativni sadržaj za pacijente nije evaluiran radi usklađivanja sa zakonima ili propisima o farmaceutskom marketingu, oglašavanju i otkrivanju podataka. Informativni sadržaj za pacijente je podložan promjenama bez prethodne obavijesti. Informativni sadržaj za pacijente smijete koristiti samo onako kako vam je propisao vaš pružatelj zdravstvenih usluga i u skladu s uputama vašeg pružatelja zdravstvenih usluga. Pupillam Poliklinika nije odgovorna za bilo kakav savjet, tijek liječenja, dijagnozu ili bilo što drugo.

Pošalji upit
Dogovorite pregled ili nam postavite pitanje
© Pupillam - Sva prava pridržana
|
Izrada web stranica - Fer Projekt